Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens ankomst

 

 

snart den ljuva vårens tid är här

fåglars sång och kvitter ljuder

naturens grönska försynt där

oss blygt men modigt bjuder

 

ja, våren är en härlig tid

alltid välkommen så ljus

livsandar vaknar till liv

hör bäckens glada brus

 

jag tror jag blivit kär

i vårens glada tid

den sköna löften bär

den ger mig frid

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-06 11:51



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Välkomnande vilar vårens skönhet ~
så fint…
2023-05-09

  Kungskobran VIP
En vår är här igen
och jag är kär igen….,
2023-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP