Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bach

De lätta stegen
en kamouflagefärgad hud
döljer en vulkan.

Cellen som byggdes
de många åren det tog
bär hans namn, hans skam.

Bygg ett eget slott
spela Bach på dina ärr
det är över nu.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-07 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP