Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skåda havet!


Böljegång böljesång

När vi vandrar där

utmed havet slår våra

hjärtan i takt - med

 

böljornas andning




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-07 17:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fin bild och skönt sätt att känna.
2023-05-07

  Monika A Mirsch VIP
Javisst skådar jag havet - liksom ett livsvillkor med alla dofter, smekningar, viskningar .... med allt det du behöver!
2023-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
Fantastisk bild också.
2023-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP