Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek förunderligt röd

 

Siden smeker din kropp

mina händer frasar och förgör

solstänkta är dina bröst

mina tankar driver och berör.

 

Säden vajar i kvällens bilder

där jag smyger upphetsad i nöd

ur skuggan reser sig sent omsider

min älskades kärlek förunderligt röd.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-08 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP