Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt barnbarn! Redan lyser du mitt liv med liv på nytt


BARNBARN

Som ett frö, en dag skall bli ett träd
Jag ser dig en fågelunge som sticker ägget
för att vara i framtiden
En flygande stjärna i lyckans himmel

Kryper mot vuxenvärlden

klättrar uppåt mot mänsklighetens ädelbana
Jag ser dig som ett ljus
som lyser upp andras liv  med godhet

Redan lyser du
mitt liv
med liv
på nytt

Dina ögon omfattar allt
Det där är du
mitt kära barnbarn




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2023-05-09 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP