Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS SLAG

Av honom
fick alla en kram
Utom hon
Hon fick ett slag
Livets slag
av honom

 

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-05-09 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP