Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På första sidan i mitt skrivblock

 

 

 Sjung mitt hjärta

dansa min själ

ta vara på glädjen som är

 

morgondagen

kan bli tyst och stilla

men den är ännu icke här




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-05-10 10:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Alltför många glömmer leva.
Ingen idé dra in,
aldrig så många slantar,
om livet ändå inte levs.

2023-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, man får ta dagen som den är och glädja sig åt att finnas till...morgondagen har nog av sin egen plåga, heter det ju...
2023-05-15

  Kajan VIP
Så sant, och arket är fritt som tur är.
2023-05-15

  Eva Helene VIP
En bra devis, tack!
2023-05-12

  Susen VIP
Lev i nuet, tänker jag om din fina dikt
2023-05-12

  Respons VIP
Skriv ned det, upprepa det, omfamna det som en sanning om livet.
2023-05-11

  Rise Little One
Spänningen ligger ofta i det okända!
2023-05-11

    Max Poisé
En fin dänga du fick till här. Vi ägnar oss lite för mycket tid att oroa oss över det som komma skall…
2023-05-10

  Cugel
Vackra rogivande rader!

Det hade kunnat heta:

På första sidan i min lista över blockerade poeter



Då har något gått fel. Flera poeter på sidan vägrar ta vara på glädjen som är.
2023-05-10

  Öknens Ros VIP
Ta vara på glädjen medan den ännu finns!
2023-05-10

  Maria Sundelin VIP
Ja om morgondagen vet vi inget
Kramar
2023-05-10

  Kungskobran VIP
Njut och var glad
vareviga dag
förr eller senare
kommer din domedag
2023-05-10

  Rise Little One
En vacker ballad för själen att njuta av
2023-05-10

  Olof Lagerhorn VIP
Enkla och vackra ord, fyllda av
erfarenhet och insikt.
2023-05-10

  Sparvögat VIP
Underbara ord ~ till hjärtats sång…
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP