Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa dagar

Dessa dagar
då solen skiner
fåglarna sjunger
blommorna blommar
får världen vara som den är


Som om det finns
en mänsklig tanke
som kan omfamna
Som om det finns
en mänsklig känsla
som kan förstå


Sträcker ut handen:
prövar
låtsas
fejkar
formulerar:


Dessa dagar
då solen skiner…




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-10 13:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Välsignade dagar som man vill behålla för evigt!
2023-05-11

    Lena Söderkvist VIP
Helt rätt. Det gäller att stanna upp och ta emot gåvan, allt annat vore otacksamt. Det stora i det lilla.
2023-05-11

  Cikoria Blå VIP
Fint. Gillar din text :)
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP