Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personpåkörning

Hemma står datorn på

Väskan ligger slängd på sängen

Tandborsten är fortfarande blöt

Nere på perrongen samtalar polisen med brandmännen

Ska vi spola tåget härifrån till dit eller därifrån till hit?

Chocken måste betvingas med professionell jargong

Kollisionen skedde 5:52 vid Aspen station

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-11 14:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint förmedlad text om hur en hemsk olycka hanteras. Att i tanken skjuta undan det fasansfulla för en stund av de professionella som måste ta hand om det.
2023-05-13

  Lustverket VIP
Ruskigt.
2023-05-11

    Lena Söderkvist VIP
Kusligt vad ett ögonblick kan förändra. Sedan måste livet gå vidare, det är lika självklart som brutalt. Rätt ton i dikten, det oåterkalleliga framhävs väl.
2023-05-11

  Charles Abrams
:c
2023-05-11

  Cikoria Blå VIP
Fruktansvärd händelse. Texten förmedlar känslan på ett utmärkt sätt.
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP