Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin skänker gratis gas

Putin med en fot i tsarismen
den andra foten i Sovjetunionen

Putler ger oss gratis gas han:

Rapar

Fiser

Fjärtar



Är han på gott humör:

Avgaser



Vill han bjuda till riktigt stort:

Senapsgas

Sarin

Cyanid




Fri vers (Fri form) av Kämpendahl VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-12 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP