Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket hade han sett men maken till nucka...


Gynekologen och torrsprickan



saken var den att hon ogärna pinkade
på senare, alls, det sved så förfärligt
sa hon påtagligt plågad av sitt ärende

läkaren tryckte upp glasögonen som
halkat ner under tiden hon förklarade



- Svetten rann mellan vecken i pannan
medan hon motvilligt kavlade upp sin
blommiga klänning,
stel som en vaxduk brast den i vecken
så små flarn av död hud föll på golvet



Väl på britsen särade hon motvilligt
på benen vilket blottade den värsta
torrspricka till forna vagina han sett








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-14 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP