Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
destilleriet var livets mening pressas ur ingenting


Dystopiskt elixir



där böner faller till golvet som krossat porslin
utan att landa så det hörs, där hopplösa viljor
slaktas i takt med att dom ser så mycket som
hoppets falska ljus flackande falna

dit som drömmars avföring drunknar i soppan
av fermenterande hopp om att allt bara är saga


Ur en gyllne kran droppar det som inte redan
torkat fast i föregående ner i tomma glas utan
botten att vettlöst drickas till dårars berusning








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-15 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP