Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om oförklarliga gårdsbesök på 1800-talet nånstans i Jämtland


Brunnsdykaren



djupare brunnar hade hon sett,
- sa hon bara genom att se på den

helt okänd för familjen pratade
hon perfekt dialekt, som inget
konstigt var att hon stod där alls

genomvåt, blek men entusiastisk


Knappt hade hon sagt det före
plurret hördes, familjen stirrade
klentroget på först varandra sen
ner i det svarta hålet i marken

var hon just kommit upp helt naken



Veckan därpå dök hon upp igen
fast på en gård i Danmark, hon
gjorde sig väl förstådd där med







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-15 00:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är då spännande med till synes just av brutna meningar som om någon gått på en grav eller vikarierat som spöke någon tid på en plats nära på
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP