Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är inte som det verkar vara

 

 

För många år sedan broderade jag en tavla
som symboliserar en del av livet

den hänger kvar på väggen i mitt rum
som en påminnelse om
att allt inte är som det verkar vara




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-15 09:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Broderi utan bryderi men med fingervisning om att allt inte står
rätt till.
2023-05-22

  Öknens Ros VIP
Nog är det väl den ökända hästen från Troja? Allt är inte vad det synes vara. Fin tavla.
2023-05-22

  Sparvögat VIP
En fin påminnelse om skuggorna ~
som kan ruva en solig dag…
2023-05-16

  Lottie Ålhed VIP
Fin bild och påminnelse om något viktigt!
2023-05-16

  Blomma-Stjärna VIP
Både bild och text får mig att undrande stanna till!
2023-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Kul bild att fundera över...vissa saker är trevliga att ha kvar som minne...
2023-05-15

    Max Poisé
Bakom lykta dörrar härjar den brutala sanningen..
2023-05-15

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket fin bild som får betraktaren
att tänka till och reflektera.
2023-05-15

  Kajan VIP
Gillar bilden skarpt, den är en bra och subtil påminnelse .
2023-05-15

  Respons VIP
Fin bild och klurig text.
2023-05-15

  Maria Sundelin VIP
Ibland är den påminnelsen bra
Kramar
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP