Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ SUBLIMT

Kärl och kärl leker på vänskaps linan
Vill till kär-leks höghet
Högt upp på ego suprems himlen
Där är varken jag eller du eller han eller hon
Där löses upp mitt och ditt ego i skuggan av kärlek
Kärleken är så sublim
Det förblir en dröm, men inte omöjligt

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-05-21 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP