Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decima


BLITT BLÖTT

Ute har blitt blött i dag.
Droppar alla skall ju falla.
Faller en, så faller alla,
så jag sitter inne, jag.
Inomhus är välbehag.
Droppar droppar, droppar, droppar.
Blötan bloppar, bloppar, bloppar.
Allting har blitt blött i dag,
men i morgon sitter jag
utomhus bland blom och knoppar!








 




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-23 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP