Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influencers

aningslösheten
i samarbeten

lyxkontrakt i
andetom trakt

illitterat
illitterat
tonårsprat

påhittad credd
jag vill bli sedd

spackel & speglar
hudkräm som seglar

förebild för ungdom
stundom dumbom

knapptryck i apspel
pyramidspel i jaglek

slavjobbare
i Kina fixar
produkten

inkasso
sköter
tukten

miljonär
i strunt
bara det
går runt

anses viktiga
av ordmånglare
marknadsbetingade
trendmakare

kulturskribenter
som vill bylinesynas
i klickjakten spottar
fram kapitalartikel

kokar
hönssoppa
på fjäder

twitteraporna
bubbelkokar
debiljubel

nyttigidiotar
fram idolen

rundgången
kamerorna
telefonerna

narcissistens
blomning

tills ridån
går ner




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-17 06:48



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Tâm màn, en andra sidan verklighet

(Tâm màn=Vietnamesiska för ridå)
2023-05-17

  Koloristen
Här hålles det med. Och ridån är definitivt nere för influencers. Big time.
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP