Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

Mitt inre jag

är som ett fönster

 

måste putsas

med jämna mellanrum

 

för att inte förlora

kontakten med omvärlden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-05-17 09:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Har själv satsat på nya 'glaijor'
för att få se sommarn med nya ögon.
2023-05-22

  Kajan VIP
Fin bild av klarhet/närvaro; men ibland behöver vi gå vilse för att hitta rätt.
2023-05-21

  Anya VIP
Precis. Jag putsar jämt. Tar mycket energi men är nödvändigt. Bra allegori.
2023-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer så väl...allt måste börja hos en själv...
2023-05-18

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om att det krävs lite arbete för att vårda sina relationer!
2023-05-18

  Blomma-Stjärna VIP
ja, precis så... vi måste ha kontakt både inåt och utåt för att känna oss äkta och levande! Bra skriftat!
2023-05-17

  Kungskobran VIP
Med Ajax fönster puts
får synen en skjuts
en grumlig blick
blir klar på ett kick
2023-05-17

  Olof Lagerhorn VIP
En originell bild om hur vårt inre och
yttre är två sidor av samma helhet.
2023-05-17

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland är det lätt att imma igen
Kramar
2023-05-17

  Sparvögat VIP
Så fint ~ att vårda själen väl…
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP