Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskvalitet

 

 

 

Jag ödslar ingen tid
på att hata någon
som inte tycker om mig

har fullt upp
med att älska
dom som gör det

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-05-19 09:38



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så klokt tänkt och skrivet!
2023-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...tack...
2023-05-22

  BenGust VIP
Hat har blivit en jargong.
Sånt som fötts och närts på nätet.
Mer en urholkning av språket.


2023-05-22

  Öknens Ros VIP
Att hata stjäl mer energi än det ger. Att älska lyfter tankar och själ.
2023-05-22

    Lena Staaf VIP
Härlig text! Bra levnadsdevis.
2023-05-20

  Susen VIP
Här landar orden fint i själen. Klokt och tänkvärt
2023-05-20

  E Nordin VIP
Klokt
2023-05-19

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla och kloka ord.
2023-05-19

  Sparvögat VIP
Dina ord bär vishetens gåva…
2023-05-19

  Kungskobran VIP
Att hata någon är förödande men jag har viss förståelse för de som drabbas i krig.
2023-05-19

  Maria Sundelin VIP
Klokt val
Kramar
2023-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP