Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiohead på gehör

Vattnet i bäcken
låtsas som om det regnar
spelar Radiohead på gehör
med händer som inte syns
på pianot som inte märks
en sång när de var som bäst
obrydda och miserabla
guld i bottenslammet.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-19 17:02



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Du hade mej redan vid rubriken, sen blev det bara bättre
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP