Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar inför 60-årsdagen

till hösten fyller jag 60

det är ganska märkligt

jag tror det betyder att jag blir gammal

jag har aldrig tidigare varit gammal
så jag vet inte vad man gör då

var för länge sedan bekant med en man
som var gammal

han brukade vara naken
bland folk

utan att fråga först

men det är nog inte någon bra idé
att ta efter honom

så jag tror att jag fortsätter
att vara som vanligt




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-20 20:31



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Tänker lika dant nu när jag närmar mig 70 :-)
2023-05-21

  Adventus VIP
Håller med Vindsvala. Jag gör som Pugh i texten; Bolla och rulla runt.
2023-05-21

  Vindsvala VIP
Det kanske låter mycket mer att gå över tröskeln till ett nytt decennium, men jag tror nog inte man märker någon skillnad.
2023-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP