Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Nenne

Rader av dagar
har vi gått tilsammans
vecka efter vecka hand i hand

Åren har rusat
och vi har följt med
Dag o natt med armarna om varann

Men när våra blickar möts
kan man åren inte se
för i våra hjärtan har tiden stått stilla





Fri vers av ospray
Läst 287 gånger
Publicerad 2004-11-03 14:07



Bookmark and Share


  Elin Isabell
Så varmt..så ärligt!
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray