Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans vindar

 

 

Längtans vindar fyllde mina segel
när jag gav mig ut på okänt vatten

sökte en trygg plats där jag kunde finna
lugn, ro och harmoni

vindarna var gynnsamma

anlöpte kärlekens hamn
där du förtöjde min båt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-05-22 09:27



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Wow… kan läsa denna hur många gånger som helst!! Är som en skön hyllningssång till kärleken!
2023-06-09

  Sparvögat VIP
Så vackert ~ till kärleken…
2023-05-24

    Max Poisé
Som det kan gå! :-)
2023-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...
2023-05-22

  BenGust VIP
Gynnsam vind för att anlöpa
hamn där man inte behöver
spela sin roll.
2023-05-22

  Lottie Ålhed VIP
Fint!!!
2023-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
kärlekens hamn - bästa hamnen!
2023-05-22

  Maria Sundelin VIP
Ett bra ställe att förtöja på
Kramar
2023-05-22

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild om livet
och kärleken.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP