Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gång

Det oerhörda händer

medan vi vänder

blad i dagens tidning

gäspar

tittar ut

på en värld

som är sig lik




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-22 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man vänder blad, och ett decennium försvinner. Ser en rubrik, och tidens gång saktar ned till sekunder.
2023-05-23

    Lena Söderkvist VIP
Träffsäkert. Vi märker inte att vi är mitt inne i ett historiskt skeende. Vissa av oss vill nog inte märka det. Dit hör inte Respons iaf.
2023-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att leva i skilda världar.
2023-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
det ordinära går hand i hand med det oerhörda -
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP