Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsloskuta


Blek donna

besvikelser

avlagringar

som nu faller


sjösätter hennes

känsloskuta

Friheten

ligger för ankar




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-22 12:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
En tilltalande text som här tycks handla om en båt. Sista raderna "Friheten ligger för ankare" Bra fångat
2023-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om liv i förändring.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP