Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lustmord på Edith Södergran


Daggen kallnar

Du sökte en synål
och fann en stack
Du sökte en droppe
och fann ett hav
Du sökte en pinne
och fann en skog –
du får paniken




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-23 10:33



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Jag vet ju inte vad Edith tycker, men hon ler nog så smått i sin himmel:
"Tänk att mina dikter lever än och jag som varit död så länge".

Ifall lustmord ger så bra resultat är det okej.
2023-05-24

    ej medlem längre
Edith skulle känna sig hedrad! Jag känner mig... Hm. Berörd, ledsen och lite road. Väl svarvat.
2023-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP