Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel

 

 

 

Behövde lösa ett problem

 

funderade på

vem jag i första hand

skulle vända mig till

 

då såg jag mig i spegeln




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-05-24 09:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, då behöver man inte gå så långt...
2023-05-30

  Öknens Ros VIP
Klokt beslut.
2023-05-29

  Minkki VIP
sänt händer ;)
2023-05-29

  Respons VIP
Slutsatsen behöver inte skrivas för att förstås.
2023-05-25

    Max Poisé
Haha! Precis så!
2023-05-24

  Kajan VIP
En aha-upplevelse !
2023-05-24

  Vindsvala VIP
Man vet nog bäst själv utifrån sin egen situation hur man ska lösa de flesta problem.
Klokt tänkt!
2023-05-24

  Olof Lagerhorn VIP
Originellt och klokt om var
det oftast är bra att börja.
2023-05-24

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland är det bra att rådfråga sig själv och andra gånger andra
Kramar
2023-05-24

  Sparvögat VIP
Så fina, visa ord ~ som vilar
i din famn…
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP