Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din önskan, min lag


det en kvinna behöver, måste hon få
det en kvinna önskar, må hon så erfå

att neka henne endera, är att neka Gud























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-28 16:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Som vanligt denna hopplösa människosyn. Nån är uppe i det blå. En annan nere i helvetet. Ingen skillnad dock.
2023-05-31

    Sefarge VIP
Detta känns som en bättre
Titel över skrivelsen:
"Din önskan mitt
Samlag"
(Tala om att förvilla
och få till det som
man själv vill ha det?)
;)
2023-05-28
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP