Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ruinerna


vi sade aldrig hejdå,
din far stod bredvid
och din manliga vän stod bredvid,
med kromad bil,
och jag kom lite för tidigt
och jag såg i deras ögon
vilken vandrande bomb jag blivit
hur långt det gått

och jag höjde handen
hälsade,
när jag gick förbi
och upp
i vår lägenhet,
ruinerna

och det var hål
i rummen,
gapande hål
där hennes prylar varit

och det var hål
i köttet,
gapande hål där mina inre
organ en gång suttit

de hade raderat henne nu
fysiskt,
men i de två männens
sinne
var jag redan
utraderad från början

och uträknad,

och solen tittar in
och jag stirrar på den

låter den spräcka mina hornhinnor
låter mitt huvud börja brinna
i en apatisk orangeblå låga

vi sade aldrig hejdå,
och vi kommer
nog aldrig säga hej igen, heller




Fri vers av Robert W
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-14 10:31



Bookmark and Share


    Erika H
igen
och igen
vännen du är otrolig
dyker rakt in i en ravin av känslor
dina ord lämnar hål efter sig
cissi
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W