Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om sanning och lögn

 

 

Hellre en besk sanning

som svider ett tag

 

än en sötad lögn

som svider länge efteråt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-31 09:34



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärt. Snyggt fångat
2023-06-02

  Blomma-Stjärna VIP
Bra så - håller med dig!
2023-05-31

  Öknens Ros VIP
Kunde inte sagts bättre!
2023-05-31

    Lena Staaf VIP
Väldigt klokt sagt!
2023-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...kort och bra...
2023-05-31

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om sanning och lögn.
2023-05-31

  Maria Sundelin VIP
Håller med
Kramar
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP