Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

Ser världen reflekteras i bussens fönster
Tankarna flyger fritt
Precis som de fåglar som korsar himlen
Vågar säga att jag saknar
Den där tiden
Där allt var svårt
Men lusten var lätt
Den lever ju alltid sitt eget liv
Bröstet häver sig tungt i en suck
Längtan är ju är ju alltid en längtan
Livet rullar på
Synd att tiden går så fort
Tänker
Att snart
Jo men relativt snart
Är lustens tid förbi
Och kvar är den där
Jäkla längtan




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-31 16:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Levnads-berörande skrivelse!
Tillbaka till barndomens
-dagar?Barnet föds
med längtan till
moders mjölk
o trygghet
Till julen
och allt
annat. ..?
;)


2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish