Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är livet

 


 


 


Många år har jag lämnat


bakom mig


en del att minns


andra inte.


 


Allting har ett slut


vi har en början


vi har att slut.


 


Vi är med


i dem båda


först början


och sedan i slutet.


 


Så är livet


från början


ända tills det tar slut.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-31 22:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...och man får göra det bästa man kan där man är...
2023-06-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP