Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om löften, dess sanna värde på tidens blinda våg


På andra sidan Gomorra



bokstavligen torr som en vädertorkad fisk
hängde han faktiskt där till sin död, tiden
ut, trots all skepsis hänger han där än idag

- tusen år senare, till allmän häpnad

medan andra gått anonymt i graven med
högtravande löften värda mindre än den
jord i vilken dom ruttnat bort sen Sodom







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-06-01 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP