Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett helt liv senare kom den, när han minst anade det


Den stora solnedgången



skägget hade tovat ihop sig, vädret
härdat ansiktet oigenkännligt men
vänligt och ögonen berättade tysta



Tyvärr somnade han mitt i sitt
största äventyr med solen i ena
ögat ännu öppet, förvisso, mot
öst, just dit han var på god väg







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-01 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP