Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du och jag blir vi

 

 

 

Alla behöver någon
att luta sig mot
när marken gungar under fötterna

som sträcker ut sina armar
och håller om
tills man står stadigt

håller i handen
de första stapplande stegen

inte släpper taget
förrän man kan gå själv

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-06-02 09:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vi behöver varandra...fint och sant skrivet...
2023-06-13

  Eva Helene VIP
Ja, ensam är inte stark, fint detta!
2023-06-10

  Kungskobran VIP
Hoppas jag inte är till besvär
hoppas denna någon finnes där
2023-06-03

  Susen VIP
En hjälpande och stöttande hand att hålla. Så fint skildrat
2023-06-02

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att vi är
starka tillsammans.
2023-06-02

  Maria Sundelin VIP
En fin tanke om nödvändigheten av att få stöd i svåra tider
Kramar
2023-06-02

  Solstrale VIP
Så sant och så önskvärt! Vi kan alla vara den, i båda riktningar, både ge och ta emot stöd! Ibland blir att vara ett stöd själva stödet för en själv! Man ser sig plötsligt behövd och kapabel att ge!
2023-06-02

  Öknens Ros VIP
Fint formulerat om hur vi alla kan behöva en stark hand så vi inte faller.
2023-06-02

  Monika A Mirsch VIP
Så sant ... dessa 'poeter-möten' har redan flera år varit en stor tillgång för mig, som till vardags vistas i den finskspråkiga världen. Kram till dig Marita!
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP