Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckelpäckel

Det är ledsamt
att jag nu livet ut
ska behöva tänka på dig,
varenda gång ett utbrott kommer.
Ofrivilliga bilder jag inte vill se
för mitt inre.

Men det är klart,
det är ju läskigt
att bli undersökt,
det är ju lite förnedrande.

Då är det ju alltid lättare att
låta nån annan göra det,
för då slipper man själv ansvara
och förnedra sig.
Det är lättare att leva i förnekelse
där man inte reflekterar över vilken
smärta man utsatt andra människor för.

Jag önskar att jag kunde åka tillbaka,
för att ångra de val jag gjorde.











Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-06-02 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP