Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom ensliga bergen

I luftballongen
finns kokongen
måla barriär
med din karaktär
flyg så lätt
på ditt eget sätt
bortom det gamla
ny sand att samla
svindlande storhet
med trygghet du vet
frisk är själen
liksom kärlen
fri är du i världen.




Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-03 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP