Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dopp i själens fönster

Jag vet att det sker
när mina ögon doppats i dina,
där något ordlöst uppstår,
för en kort sekund.
Först kommer känslan,
likt en intuition,
sedan tanken
och till sist bekräftelsen på allt.
Det är då jag delar rummet
med den som doppat sina ögon i mina.
För den vet att rummet är öppet.
Ett rum som är större än allt.
Inget som behöver förklaras,
vi bara vet.
Det är där vi delar det som behövs.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP