Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ateologi


Det finns ingen gud
och alla är hans profet




Övriga genrer av Zazzo
Läst 797 gånger
Publicerad 2006-08-14 12:49



Bookmark and Share


  Norma
Amen.

Nanna
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick