Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kan nog många känna igen sig, inte minst föräldrar kanske?


Min mamma älskar min syster mest

Min mamma älskar min lillasyster mest
Det kanske låter fånigt
Men det är så
Hon är så liten och gullig
Knubbig och söt
Hon har en ljus pipig röst
och kan inte ta en ren ton
men det är bara gullig
Hon vet knappt vad ett plus ett blir
och inte stavar hon bra
men alla bara ler
och kan inte se sig mätta

Det är också hon
som är tillräckligt liten för att sitta i mammas knä
Krypa ner mellan mamma och pappa när hon drömmer läskigt
Det är hon
Som är favoriten hos mormor och morfar, farmor och farfar
Som är älskad mest
Som får fördelar
Jag vill vara sju igen.
___________________________________________________
Min mamma elskar min stora syster messt.
Det låter kansje dummt
men så är de.
Hon är så stor och ducktig
vackär och ståtlig
och hon sjunger bra
som en englaröst säjer mamma
hon är duktig i skolan
och har jette bra bettyg
alla tyker att hon är best

Det är ochså hon
som är tillrekligt stor för att vara ute på kvellarna
vara uppe sent och prata med mamma och papa
Det är honn
som mormor och morfar och farmor och farrfarr tycker är best
dom elskar henne mäst
Hon får jöra alla bra saker
Jag vil ochså vara fjorton!




Övriga genrer av Dear Prudence
Läst 1339 gånger
Publicerad 2006-08-14 13:10



Bookmark and Share


    eva m h
Oj va bra du skriver!
2007-07-19

  fannen
så rätt!
2006-09-12

    Camillaa
sjukt bra :P
2006-08-18

    Camillaa
sjukt bra :P
2006-08-18

  Samndra
hah, vilken bra!! Själv har jag 7 syskon som ja har varit avundsjuk på :P
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence