Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är onaturligt (Jag är inte gjord för något.)

Du sa att det var vi mot världen
Men säg mig du vackre;
är inte världen uppdelad?

Och allt annat än realism
är naivitet
livet är en enda jävla
omständighet

för otränad för tvåsamhet
står inte ut med ensamhet

det är enkelt att bli lycklig
Det svåra är att veta det

du säger att det är omöjligt att räcka till
men om allt nu är relativt
så är du ju
vad fan du vill

på en skala mellan noll och hundratrettiotvå
Reglerna är få
och hakarna är små
ögonen förbannat jävla blå

kamma dina blonda lockar
le mot din publik

allt annat än optimism
är väl cynik


och nästa miss america
ignorerar sin panik







Fri vers av Dear Prudence
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-18 01:11



Bookmark and Share


  elden
"du säger att det är omöjligt att räcka till
men om allt nu är relativt
så är du ju
vad fan du vill"
- Klockrent
2009-07-20

  himlakropp
slutet är muy bien och jag ler.
visst är det kul att hålla på och rimma
lite här och där på passande ställen? :D
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence