Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bypass, Standby, what-fucking-ever, skär djupare då.

Älskling
förakta mitt ovetande
mina bristfälliga kunskaper
men vad är felet
på ett hjärta som inte slår?

Jag hatar sommaren
för det finns inget lömskare, inget falskare
Frihet i solljus
och i natten
bara alldeles för mycket plats att tänka

du kan bakbinda mina händer eller vad du vill
det kan inte bli omöjligare än så här
att röra dig
Ge upp, ge upp, ge upp
det är andetag som talar
jag önskar att jag vore
kvävd

rörelser i vatten
syrebrist
för envis
för mitt eget bästa
Säger de där hjärtljuden
jag saknar

Placerar
en medvetslöshand på mitt bröst
du säger
att allt är precis som förut
mitt hjärta pumpar ut blod
med samma puls som förr

Ja, men vad har det ens med saken att göra?
Förstår du inte!?
Det slår ju inte längre!


(för dig)

vad ska jag göra?




Fri vers av Dear Prudence
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 01:53



Bookmark and Share


  julia.s
"Jag hatar sommaren
för det finns inget lömskare, inget falskare
Frihet i solljus
och i natten
bara alldeles för mycket plats att tänka"

jag håller helt med. du skriver väldigt bra!
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence