Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skogvaktaren


I den
gamla skogen

Där
sol och skugga
bildar mönster

I den trygga sal
som skyddar

På den
plats där vishet bo

Ska skogvaktaren
en kväll i juni

då vinden vidrör
mossigt täcke

finna ro











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-04 08:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag kan se Rumpnissarna som gömmer sig under de mossbelupna grebarna och stenarna
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP