Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klasar av solsken och klanger


Du bar klasar av solsken i ditt hår

Du beströk blad med klanger kring ditt spår


Du ett väsen så stark, betrodd och fri

Du ett under på jord av energi

Du är minnen min rälsbussfantasi




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-04 19:20



Bookmark and Share


  Susen VIP
En text som väcker min nyfikenhet. Gillar språkbruket som du behärskar till fullo
2023-06-13

  Elinor Sörensson VIP
Wow, vilken text!
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP