Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften satt i håret




3 av 4 män tappar håret
somliga redan från 20 års ålder.

Antalet flintar växer med 10 % varje år.
Kvinnor blir mer och mer självsäkra.
Våldet ökar.
Fler och fler irriterar sig på sin lilla kuk.
Allt hänger ihop.

Kraften satt i håret.
Men du har kuken kvar.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-05 08:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Mandom , mod och morske män
finns i gamla Sverige än"
Det är väl en sång tror jag?
2023-06-05

    ej medlem längre
Din innåtskruvar sitter alltid i krysset…

I like it…
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP