Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betydelselösa ord

små, nästan obefintliga ord
färdas med strömmen
flyter med
längs den namnlösa floden
mot det stillsamma havet

bedragna
vilseledda
förrådda

små, meningslösa ord
som dränker havet
förgiftar det
slår sönder harmonin




Fri vers av Stefan Vrees
Läst 588 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-11-03 17:34



Bookmark and Share


  ospray
var allt utom meningslösa ord...istället en
fin undermening i det hela och tankeväckande
2004-11-29

  karenina VIP
läsa men ack så sant. Tycker om sista stycket.
2004-11-03

    Göte Holmlund

2004-11-03

  Casbah* VIP

2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees