Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt varma ansikte

Lycka i ditt ansikte
Snygg i välstruken skjorta

Ett litet leende
Stolthet i blicken

Ser inte dina händer
Men vet

Har alltid älskat
Synen av dem

Manliga
Stora
Fina

Vill känna dem
Mot min hud

Om mitt ansikte

När du lyfter det

Mot ditt

I en kyss




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-07 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish