Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet.

det är inget .
fel på mig .
på dig.
elaka ord säger du.
du litar inte.
på mina ord.
du är mannen i mitt liv.
kram av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-06-08 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP