Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarlivet

det är så här års
man blir människa igen

när isen kring själen
smälter

ljuset är varmt

och livet mjukt, följsamt,
värt att leva

sommarlivet




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-08 14:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt.
2023-06-13

  Vindsvala VIP

Ja, vår svenska sommaren är härlig men kort, desto mer behöver vi den för att orka med den långa vintern.
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP