Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småstad

alla andas
i varandras munnar

använder
samma blodomlopp

här finns endast plats
för speglar

eller kameleonter

den som vill vara
något annat
flyttar




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-08 17:37



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Närhet som blir outhärdlig. Flyttar innan man dör av trängsel.
2023-06-13

    Ohemulen VIP
Håller med! Väl uttryckt!
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP